And you will see our shadows on every wall - 16th Czech Thread
Last post 12-09-2012 12:12 PM by Stellaria. 262 replies.
-
11-04-2009 8:25 PM
|
|
-
-
Doktor

- Joined on 08-04-2008
- Czech Republic / Brno
- Posts 777
|
Re: And you will see our shadows on every wall - 16th Czech Thread
Takže tam ten thread už je plnej?
Co říkáte na to fan album?
|
|
-
-
Stellaria

- Joined on 07-31-2008
- Prague
- Posts 1,068
|
Ah, nový thread. Už to vypadalo, že se ho nedožijeme. :p Na fanouškovské album moc komentovat nemůžu,. slyšela jsem jen dvě tři písničky. Richardovy fotky z éry HAF jsou poklad, zvlášť ty z natáčení SOWK - páni, 6 let. 
Adela  sig by Mort, avi by Syrinx "It's alright, just follow the light and don't be afraid of the dark"
|
|
-
-
Doktor

- Joined on 08-04-2008
- Czech Republic / Brno
- Posts 777
|
Stellaria:Richardovy fotky z éry HAF jsou poklad, zvlášť ty z natáčení SOWK - páni, 6 let. 
Strašně to letí... Letos je to vlastně 5 let co jsem začal poslouchat Keane...
|
|
-
-
Cherry1962

- Joined on 08-22-2008
- Slovakia
- Posts 111
|
Doktor:
Stellaria:
Richardovy fotky z éry HAF jsou poklad, zvlášť ty z natáčení SOWK - páni, 6 let. 
Strašně to letí... Letos je to vlastně 5 let co jsem začal poslouchat Keane...
Fakt...keď si to tak zoberiem nie je to veľa 5 rokov ale zase odvtedy čo som mala 13 rokov ubehlo veľa veľa času
|
|
-
-
Doktor

- Joined on 08-04-2008
- Czech Republic / Brno
- Posts 777
|
Mně bylo skoro 17. To sem byl ucho...
|
|
-
-
-
Stellaria

- Joined on 07-31-2008
- Prague
- Posts 1,068
|
Cherry1962:
Fakt...keď si to tak zoberiem nie je to veľa 5 rokov ale zase odvtedy čo som mala 13 rokov ubehlo veľa veľa času 
Tak mladá a už poslouchala dobrou hudbu.
Já měla ve třinácti ráda Lunetic. /OT Kate_:No jo prožili jsme s nima pubertu  H&F nadílka je u svého majitele 
yay
Není tam žádná opravdová novinka, ale asi taky podlehnu. Jak sedí to tričko, odpovídá velikost? edit: Ha, výhodný balíček nelze koupit, ale CD a tričko zvlášť ano.
Adela  sig by Mort, avi by Syrinx "It's alright, just follow the light and don't be afraid of the dark"
|
|
-
-
Kate_

- Joined on 08-07-2008
- Czech republic
- Posts 327
|
Tričko mám trošku volnější, ale S by bylo asi moc krátké. To je divné, že to nejde. 
|
|
-
-
-
Mort

- Joined on 08-01-2008
- .. First joined on Sep 14, 2004 .. Czech republic.
- Posts 769

|
Buuuuuuuuuuuuump. Virtuální zaflákávátko. Žijete?
~ Marta
|
|
-
-
Stellaria

- Joined on 07-31-2008
- Prague
- Posts 1,068
|
yep, ale nějak nesleduju poslední události na km
|
|
-
-
Mort

- Joined on 08-01-2008
- Posts 769

|
Stellaria: yep, ale nějak nesleduju poslední události na km
To já taky ne, jsem ráda, že se sem vůbec dostanu. :(
~ Marta
|
|
-
-
Stellaria

- Joined on 07-31-2008
- Prague
- Posts 1,068
|
Kate_: Tričko mám trošku volnější, ale S by bylo asi moc krátké. To je divné, že to nejde.  No jo, tak mě oberou o pár liber navíc.  Mort:To já taky ne, jsem ráda, že se sem vůbec dostanu. :(

|
|
-
-
Doktor

- Joined on 08-04-2008
- Czech Republic / Brno
- Posts 777
|
Mort:yep, ale nějak nesleduju poslední události na km Já teda sleduju, ale vůbec nic se teďka neděje...
|
|
-
-
-
Doktor

- Joined on 08-04-2008
- Czech Republic / Brno
- Posts 777
|
8. května (mája) 2010 vyjde nové LP - The Night Train a bude obsahovat 8 nových songů, který byly napsány během PS Tour (bude tam i Sovereign Light Café) + 2 songy s raperem K'Naan - Stop For A Minute a Looking Back. Tom říká, že tyhle dva songy ukážou Keane v úplně jiným světle... Bude tam i cover You've Got To Help Yourself japonské skupiny Yellow Magic Orchestra (tady je originál - http://www.youtube.com/watch?v=HPB9-H1pcr0 - už to docela sylším v Keane podání). Refrén je sice v angličtině, kde zpívá Tom, ale sloky jsou v japonštině a zpívá je japonský zpěvák Tigarah. Ve skladbě Your Love bude poprvé jako hlavní zpěv Tim K tomuto LP odehrají v červnu minuturné po Anglii (6 koncertů). Tady je rozhovor o albu s Tomem. http://www.newsoftheworld.co.uk/entertainment/music/618519/8-out-of-8-Keane-to-release-an-eight-track-Night-Train-Tom-Chaplin-interview.html Seznam skladeb: - My Shadow - Your Love (sung by Tim) - Back In Time - Looking Back (with K'naan, based on the Rocky theme) - Stop For A Minute (with K'naan) - You've Got To Help Yourself (with Tigarah, Yellow Magic Orchestra cover) - House Light (Instrumental)
No jsem docela zvědavej...
|
|
-
-
Mort

- Joined on 08-01-2008
- Posts 769

|
Doktor:8. května (mája) 2010 vyjde nové LP - The Night Train a bude obsahovat 8 nových songů, který byly napsány během PS Tour (bude tam i Sovereign Light Café) + 2 songy s raperem K'Naan - Stop For A Minute a Looking Back. Tom říká, že tyhle dva songy ukážou Keane v úplně jiným světle... Bude tam i cover You've Got To Help Yourself japonské skupiny Yellow Magic Orchestra (tady je originál - http://www.youtube.com/watch?v=HPB9-H1pcr0 - už to docela sylším v Keane podání). Refrén je sice v angličtině, kde zpívá Tom, ale sloky jsou v japonštině a zpívá je japonský zpěvák Tigarah. Ve skladbě Your Love bude poprvé jako hlavní zpěv Tim K tomuto LP odehrají v červnu minuturné po Anglii (6 koncertů). Tady je rozhovor o albu s Tomem. http://www.newsoftheworld.co.uk/entertainment/music/618519/8-out-of-8-Keane-to-release-an-eight-track-Night-Train-Tom-Chaplin-interview.html Seznam skladeb: - My Shadow - Your Love (sung by Tim) - Back In Time - Looking Back (with K'naan, based on the Rocky theme) - Stop For A Minute (with K'naan) - You've Got To Help Yourself (with Tigarah, Yellow Magic Orchestra cover) - House Light (Instrumental)
No jsem docela zvědavej... Nemůžu se dočkat, zní to tak šíleně. Třeba to Rocky theme..haha :D
~ Marta
|
|
-
-
Stellaria

- Joined on 07-31-2008
- Prague
- Posts 1,068
|
Mort:Nemůžu se dočkat, zní to tak šíleně. Třeba to Rocky theme..haha :D
Přesně, taková zvláštní směska. A lesní turné zní skvěle.
|
|
-
-
Mort

- Joined on 08-01-2008
- Posts 769

|
Stellaria: Mort:Nemůžu se dočkat, zní to tak šíleně. Třeba to Rocky theme..haha :D
Přesně, taková zvláštní směska. A lesní turné zní skvěle.
Štve mě, že to lesní tour nedávám. /probodává Máju pohledem/  Snad v létě bude něco 'zastřešeného' :D
~ Marta
|
|
|
|